110 km/h och ett härligt ragg

Ja asså ja måste ju säga att de va ett tag sen sist ja va in å skrev, har bara inte haft så mycke inspiration...

Men mycke har hänt sen sist, som att ja råka fara te Jokkmokk å skulle bli på fyllan, men int blev ja på fyllan heller. Jag å en kompis drog raggen istället, se på fan vi plocka upp nåra också. De va en riktigt rolig kväll faktiskt. En av dom har ja fortfarande kontakt med. En riktigt trevlig människa som blir trevligar å trevligare för varje dag. Men de e inget vi ska ta upp här, moahahaha.

Råkade köra av vägen i 110 km/h , de va kul. Första halvtimmen-timmen så va de kul. Sen blev de inte lika kul längre. De värsta va att ja va tvungen att berätta de för morsan, men ja utelämnade så klart hastighetsdetaljen.
Efter den smällen, som gick otroligt bra, så är ja lite öm i kroppen å stel som en planka. Bilen klarade sig dock nästan helt utan skador va ja kan se, sen hur de är med underedet osv. de e en helt annan sak. En sak som ja får ta tag i lite senare.

BTW hur många av er brukar få rosor med ett blomsterbud? tänkte väl de, jag fick de.

Hur många av er har fått en låt tillägnad till sig på radion idag? tänkte väl de också, ja har de. Den har dock inte spelats än men den kommer väl. Är sjukt nyfiken på va de e för låt :P

Hihi kuligt människa man har träffat kan ja lova

nu ska ja fortsätta tråka ut mig själv

hej svejs

RSS 2.0